17. 10. 2016

Který odstín je ten pravý pro vás? - Killarney Races

Killarney Races je svěží zelenkavý odstín. Není to hrášková zelená je světlejší.

V porovnání s Lullymore Green, která je světlá šedivo zelená, je Killarney Races výraznější čistá zelená. Název tomuto odstínu dala svěží zelená tráva možná nejvíce malebného závodiště na světě v jihozápadním Irsku. Výrazná zeleň, na pozadí slavné hory McGuillycuddy Reeks, jezero Killarney a hrad Ross Castle vytvářejí úchvatnou scénu.
Barva při zasychání zesvětlá, ale po navoskování nebo nalakování se hodně nasytí a ztmavne na výrazný odstín. Pokud hledáte zelenou bez příměsí šedého odstínu je to ta správná volba.
Také k míchání odstínů se tato zelená výborně hodí. To dokazuje i stolek naší zákaznice, která smíchala zelenou Killarney Races ve stejném poměru s bílou Eagle Island Lighthouse. Vznikl tak jemný světlý svěží odstín.
Killarney Races se také dobře kombinuje s jinými našimi odstíny. Buď poslouží jako hlavní barva pro nábytek a jiný odstín jej doplní, například na vyřezávaných detailech, nebo jej překryjete s jinými odstíny u patinování nebo Shabby Chic stylu. Nebojte se kombinace zelené s modrou a vytvořte si neotřelou patinu nebo kombinaci barev, kterou nikde v nákupáku s nábytkem nenajdete :)
V interiéru nemusí být zelené jenom rostliny, i drobné dekorace dodají v pokoji zelenou svěžost v chladivých zimních dnech.

0 komentářů:

Okomentovat