24. 4. 2016

Který odstín je ten pravý pro vás? - Lullymore Green

Lullymore Green je kombinací světlé šedé se světlou zelenou. Je to jeden z nejoblíbenějších odstínů majitelky The Crafty Bird. Tento světlý šalvějovo zelený odstín je uklidňující a velmi zemitý.

Jemný a elegantý odstín, vhodný na skříně, kuchyňské linky ale i doplňky, protože skvěle ladí s dalšími barvami.
K Irsku patří zelená barva. I jejich populární St. Patrick’s Day, který se slaví každý rok 17. března, je zeleným dnem se symbolem zeleného trojlístku. V tento den jsou všichni co slaví v zeleném, jedí zelené jídlo a co se dá nabarví na zeleno.
Možná i proto, je ve vzorníku nejvíc odstínů zelených - celkem 8. Nejjasnější Lambada Lime, studená světlá Sicilian Pistachio, svěží zelená Killarney Races, šedo zelená Lullymore Green, tmavá vojenská zelená Collins Barracks, khaki zelená Kruger Safari, hluboká šedá s nádechem zelené Greek Shutters a výrazná modro zelená Joe’s Morris Minor.
Lullymore Green má lehký nádech šedé, který se projeví hlavně po nalakování nebo navoskování. Je to zemitý odstín, není tak studený jako Sicilian Pistachio a není tak svěže zelený jako Killarney Races. Pokud hledáte něco mezi je to ono.
Nevím jestli je to tím šedým nádechem, ale tato zelená se úžasně doplňuje s ostatními odstíny. Překvapivě i s modrou Havana Cafe tvoří úžasný pár. Víc kombinací odstínů najdete na Facebooku nebo Pinterestu.
Pokud máte v plánu natírat na zeleno například komodu se třemi zásuvkami a nechcete aby byla fádní, natřete čelo každé zásuvky jiným odstínem tón v tónu. Jednu zásuvku natřete odstínem Lullymore Green, na druhou smíchejte Lullymore Green s bílou Eagle Island Lighthouse v poměru 2:1 a třetí udělejte nejsvětlejší v poměru 1:1 zelená s bílou. Nezapomeňte to pak vyfotit a pochlubit se výsledkem, těším se na ně.

0 komentářů:

Okomentovat