11. 2. 2016

Který odstín je ten pravý pro vás? - Causeway Sunset

Causeway Sunset je úžasný cihlovo červený plný odstín. Lehká příměs hnědé dává odstínu zemitý tón. Pigmenty obsažené v tomto odstínu mají neuvěřitelnou sílu. I když barvu při míchání víc naředíte vodou, pořád výborně kryje.

Giant’s Causeway je chodník obrů, je to místo v severním Irsku kde je pobřeží tvořeno obrovskými čedičovými sloupy. Představte si teď teplý letní večer jak zapadající slunce klesá do moře a rudě osvětluje Obří chodník s rozpálenými čedičovými skálami z lávy. Cítíte to teplo a oheň vyzařující příjemné teplo? Takový pocit budete mít z této syté barvy.
Líbí se vám tento odstín, ale nemáte odvahu jej použít? Zkuste s ním natřít něco malého, co oživý váš interiér, a nebude působit příliš vyzývavě. Nebojte se odstín této červené je tlumený, zemitý není to vulgární jasná červeň. Je vhodný na nějaký drobný solitér, ale i na kredenc nebo komodu.
Na obrázku vidíte jak se s odstínem můžete pohrát a zesvětlit jej. Prkýnka jsou se 100% krytím červené a bílé a kruhová ozdoba je výsledkem smíchání obou odstínů. Červené pigmenty jsou extrémně silné, a tak je potřeba dát hodně bílé aby odstín zesvětlila.
Červenou můžete kombinovat s různymi dalšími odstíny, tady na ukázku přikládám několik možností. Víc najdete na Facebooku nebo Pinterestu.
Osobně mám tento odstín ráda, protože když s ním natíráte, okamžitě vidíte úžasnou krycí schopnost těchto pigmentů. Je to fakt radost natírat.

0 komentářů:

Okomentovat